Over mij

Mijn naam is Colette Nummerdor. Al vanaf mijn jeugd zijn paarden mijn grootste passie, en ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken!

Zelf ben ik in het bezit van 4 prachtige paarden, mijn maatjes, vrienden en leermeesters. Iedere dag weer geniet ik van ze en leer ik van ze. Het is een genot om met ze te werken op heel veel verschillende manieren. Dit houdt ze fit en gemotiveerd. Om dit te kunnen doen ben ik altijd zeer gemotiveerd geweest mijn kennis te verbreden, bovendien geeft het mij heel veel voldoening deze kennis te delen. Je bent nooit uitgeleerd is mijn visie.

Iedereen loopt in de dagelijkse omgang en training met het paard tegen vragen of uitdagingen aan. Dit kan zijn op het gebied van omgang met het paard, het stalmanagement, de communicatie of op trainingstechnisch vlak. Ook kan er spanning ontstaan in de omgang met je paard of tijdens het rijden.

Graag ga ik hier samen met je mee aan de slag. De oplossing of het antwoord van de vraag of het probleem zit meestal in jou als eigenaar of als ruiter zelf. De kunst is om hier samen achter te komen. Samen zoeken we naar oplossingen die bij jou en je paard passen, we leggen samen de puzzel in elkaar.

Ik werk vanuit een holistische visie, oog voor het complete plaatje.  In mijn lessen staan harmonie tussen mens en paard, begrip, respect en plezier centraal. Ik heb diverse diploma’s behaald bij de NCSAH, E-quine.com en heb het ExpertRuiterCoach-traject bij de Gelukkige Ruiter Academie met succes afgerond. Inmiddels heb ik ruime ervaring als gediplomeerd en verzekerd paardentrainer, -instructeur en ruitercoach .

Mijn primaire werkgebied is Gelderland en Overijssel, ook kom ik op locatie in heel Nederland voor het geven van workshops en clinics. Iedereen is welkom, ongeacht niveau. Ben je benieuwd naar mijn visie en manier van lesgeven? Informeer naar de mogelijkheden.